Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

CITIZEN

Citizen
Prémium minőség Japánból!

A Citizen japán cégóriás 1918 óta gyárt prémium kategóriás készülékeket, gyógyászati eszközöket. Világelső a precíziós műszer gyártásban, vérnyomásmérői világviszonylatban is a csúcskategóriát képviselik. A magas vérnyomás (hipertónia) korunk népbetegsége, melynek időben történő felismerése életeket menthet! Ne bízza egészségét kétes pontosságú készülékekre: mérje vérnyomását napi rendszerességgel Citizen vérnyomásmé- rővel! A készülékekre 5 év korlátlan garanciát biztosítunk (kivéve a mandzsetta), ami szintén megnyugtató biztosíték a termékek kifogástalan minőségére!


Termékei:

A 21. század rohanó világában nagyon fontos, hogy vigyázzunk egészségünkre, és otthon is nyomon tudjuk követni betegségeink alakulását.

  • Vérnyomásmérők
  • Lázmérők


    Vérnyomásmérői 2 fő típusra oszthatóak:

Azoknak, akik a hagyományos, nagyobb kijelzős készülékeket kedvelik, felkaros verziókat ajánljuk, akiknek pedig fontos, hogy a készülék kicsi, könnyen elcsomagolható legyen a csuklós verziókat javasoljuk.
Minkét verzióban található prémium kategóriás készülék is, így azok is megtalálják a számunkra megfelelő készülékeket, akiknek száímt, hogy a kiválók közül is a legkiválóbbat válasszák.

 

 

 

 

  Compact Line Premium Line
Felkaros

Citizen 453AC

Citizen 304

Citizen 456
Csuklós Citizen 617 Citizen 657

 

Lázmérők:
A Citizen lázmérők nagyon megbízhatóak, alacsony hiba százalékkal működnek. 

 

A Citizen által gyártott termékek mindegyike elszámolható egészségpénztár terhére!
A vérnyomásmérők 5 illetve 3 év garanciával kaphatóak!

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés: