Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Vízkezelés

Otthoni víztisztítás előnyei
A LAICA vízszűrő rendszert használva átlagos vízfogyasztás mellett is, éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére. A vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért. A bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak! Nem igényel költséges karbantartást! 
Ízletes: a Laica bi-flux szűrő hatékonyan javítja a víz állagát és ízét mind a hideg és forróitalok fogyasztásakor. 
Költséghatékony: a
LAICA vízszűrő kancsó használatával éves szinten jelentős megtakarítás érhető el a családok részére. 
Kényelmes: a víz állandóan elérhető, nem szükséges többé cipekedni. A vízfogyasztás Laica víztisztító kancsóval öröm is lehet!
Környezetbarát: a Laica vízszűrő rendszer használatával mindenki tehet a környezetvédelemért az által, hogy jelentősen csökken a palackozott víz előállításához, szállításhoz felhasznált olajfogyasztás, valamint eltűnik milliónyi feldolgozatlan műanyag palack. 
Ízletesebb ételek: a legjobb opció a család kedvenc ételeinek elkészítéséhez, az egészséges táplálkozás alapja a Laica kancsó által megszűrt tiszta ivóvíz. 
Intelligens ajándék: egy Laica kancsó valóban egyedi hasznos meglepetés barátoknak és családtagoknak. 
Kíméli a háztartási kisgépeket: a legjobb megoldás, ha hosszan és probléma nélkül szeretnéd használni vízzel, vízgőzzel működő kisgépeidet, mint kávéfőző, gőzölős vasaló, gőztisztító, párásító... stb 
Könnyen kezelhető: egyszerű beüzemelés, nem igényel költséges karbantartást. 
Hordozható: mobil, bárhova magaddal viheted akár hétvégi házadba, nyaralásaid alkalmával, mindenhol élvezheted a Laica vízszűrő előnyeit... 
Kompatibilis: a Laica bi-flux vízszűrő betét használata akár 30%-os megtakarítást jelenthet a Brita kancsót használóknak!