Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

akkumulátorok

Minden elektromos meghajtású kerekesszék illetve moped egy pár, azaz 2db akkumulátorral üzemeltethető. A Társadalom Biztosítás által fi­nanszírozott elektromos kerekesszékekhez, illetve mopedekhez TB támogatással új akkumulátort 2 évente írhat fel a beteg háziorvosa, vagy rehabilitációs orvos.

Tekintse meg vényfelírási útmutatónkat ITT!

 

A Rehab Zrt. által forgalmazott elektromos kerekesszékekhez tartozó Rehab gondozásmentes akkumulátorok teljesítményük szerint a következőek:

  •      ·12V 36Ah: EL-GO és EL-GO/M mopedek
  •      ·12V 50Ah: B-4220/V, B-4220/X, B-4220/SZ elektromos meghajtású utcai és szobai kerekesszékek
  •      ·12V 75Ah: EL-GO/M XXL moped

 

Az akkumulátorok használatakor ajánlott a használati utasításban is előírt tanácsokat, útmutatásokat megfogadni. Az akkumulátorokat teljesen feltöltött, üzemkész állapotban bocsájtjuk forgalomba. Ennek ellenére, a tárolás, szállítás alatt veszítenek kapacitásukból, így az elektromos eszköz használata előtt a beszerelt akkumulátorokat ajánlott az eszközzel szállított automata töltővel 10-12 órát tölteni.

Ajánlott 50-60%-os lemerülés után teljesen feltölteni az akkumulátort. Az akkumulátor élettartamát növeli, ha nem engedi, hogy az akkumulátor rendszeresen teljesen lemerüljön. Amennyiben rendszeresen teljesen lemeríti az akkumulátorokat, az akkumulátor élettartama körülbelül hatodára csökken. Amennyiben rendszeresen nem tölti fel az akkumulátorokat teljesen, az akkumulátorok idő előtt tönkremehetnek. Lemerült akkumulátornál a töltés legalább 10-12 órán keresztül történjen még akkor is, ha az eszköz akkumulátortöltöttség jelzője, illetve a töltő kijelzője már korábban feltöltöttnek jelezte az akkumulátorokat.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés: