Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Betegágyak

GMed elektromos és mechanikus betegágyak - hosszabb távú fekvő betegek számára. Otthoni és kórházi használatra egyaránt alkalmas. A betegágy nagyban megkönnyíti a betegápolást és növeli a fekvőbeteg kényelmét és biztonságát. 12 hónap garancia és ingyenes szállítás.

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

 

SZÁLLÍTÁSI és ÖSSZESZERELÉSI információk

A termék mérete és (vagy) súlya miatt egyedi szállítást igényel, melynek megszervezéséről mi gondoskodunk. Önnek plusz költsége nincs! A betegágyat - típustól függően -  3-4 dobozba csomagolva kerül kiszállításra az Ön által megadott címre. Szállító partnerünk előzetesen értesíti a kézbesítés pontos időpontjáról.

 

A betegágyat - a mellékelt magyar nyelvű használati útmutató segítségével - elemek egymáshoz illesztésével és néhány rögzítőcsavar rögzítésével kell összeszerelni.

Ugyan az összeszerelés nem igényel nagy műszaki tudást, sem különleges szerszámok használatát, amennyiben úgy érzi, hogy segítségre van szüksége és ezt jelzi nekünk, kérését átadjuk egy külső partnerünknek, aki egyeztetett időpontra (egy héten belül) házhoz megy és bruttó 15.000 Ft (kiszállás és munkadíj - helyszínen fizetendő) ellenében otthonában összeszereli a betegágyat.

FIGYELEM! Olvassa el figyelmesen a használati és kezelési útmutatót! A nem megfelelő összeszerelésből adódó, használat során bekövetkezett hibákra garancia nem érvényesíthető!