Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

elektromos kerekesszékek, mopedek

Az elektromos kerekesszékek és mopedek olyan akkumulátorral működtethető gyógyászati segédeszközök, melyek elektromos meghajtásúak, így nem szükséges a használójának a kézi ereje az eszköz működtetéséhez, mozgatásához. Ezen az eszközök segítségével a betegek nagyobb mobilitásra és önállóságra képesek, a kerekesszék használatához nincs feltétlenül szükség segítő partnerre, mivel ezeket a termékeket nem szükséges tolni. Használatukkal a beteg önállóan is képes a napi teendők elvégzésére, kisebb távolságok megtételére, így akár a napi bevásárlás, vagy a lakásban való közlekedésre is.

 

Termék szűrés

Ár
-
Rendezés:

 

SZÁLLÍTÁSI és ÖSSZESZERELÉSI információk

Az elektromos kerekesszékek, mopedek mérete és súlya miatt egyedi szállítást igényelnek, melynek megszervezéséről mi gondoskodunk. Önnek plusz költsége nincs! A megrendelést követően szállító partnerünk felveszi Önnel a kapcsolatot és értesíti a kézbesítés pontos időpontjáról.

 

Az elektromos kerekesszékek, mopedek összeszerelt, üzemkész állapotban, feltöltött akkumulátorokkal kerülnek kiszállításra.

 

Országos szervizhálózat és alkatrész utánpótlás biztosított.

FIGYELEM! Olvassa el figyelmesen a használati és kezelési útmutatót és tartsa be a benne foglaltakat! A nem megfelelő használat vagy kezelés során bekövetkezett hibákra nem érvényesíthető a garancia!