Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Beurer

100 éve Beurer

Cégünk 100 éve piacvezető az egészség és a jó közérzet területén. Alaptermékeink, a melegítő párnák és takarók, a vérnyomásmérők, a mérlegek és a masszírozó készülékek mellett komplett Shiatsu masszírozó választékunkkal otthon is valódi élvezetre talál.

A szépségápolás területén minden az Ön szépsége és tetőtől talpig ápolt fellépése körül forog! Az egészséges megjelenéshez számunkra termékeink ellenőrzött biztonságos használata is hozzátartozik. A tartós szőrtelenítést biztosító IPL sorozatunkat ezért részletekbe menően teszteltük, a bőrrel való kompatibilitást pedig bőrgyógyászatilag ellenőriztük. Ebben bízhat!

Kezdetben minden a jóleső meleg körül forgott – A Beurer múltjához és sikereihez egészen 1919-ig kell visszanyúlni, a németországi Ulm városából ugyanis ekkor indult el cégünk világhódító útjára az első melegítő párnákkal. Mára a termékskálánk rengeteg terméket tartalmaz, köztük olyanokat, mint a melegítő takarók, a vérnyomás- és vércukormérő készülékek, az inhalátorok, a lázmérők, a személy- és konyhai mérlegek, a masszírozó termékek, a manikűr- és pedikűrkészletek, TENS/EMS, a lábfürdők és a levegőpárásítók, valamint a szívfrekvencia pulzusmérő órák és a bébigondozási termékek. A Beurer az évek során folyamatosan bővítette a kínálatát, melynek során mindig nagyon nagy hangsúlyt fektetett az innovációra és a megbízható minőségre. Ennek az eredménye, hogy a Beurer Csoport számos szegmensben piacvezető lett, így például a vérnyomásmérő készülékek, a simulékony melegséget árasztó termékek, a Shiatsu masszírozó feltétek vagy a személymérlegek területén.

Az ingyenesen, többek között már okostelefonra is letölthető saját fejlesztésű Beurer HealthManager szoftverünk előnyeit számos új termékünkel élvezheti. Ám ez még nem minden: A HealthManager online alkalmazás az adatvédelemre és az adatbiztonságra vonatkozóan TÜV tanúsítást kapott. Még egy ok, hogy Ön is a Beurer Connect innovatív termékeit válassza!

Termék szűrés

Ár
-
Gyártóinformation_mark
Rendezés: