Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

GYIK - gyogyaru.hu

GYAKORI KÉRDÉSEK ÉS VÁLASZOK

Leadhatom a rendelésemet telefonon?

IGEN! Ügyfélszolgálatunk a +36302399605 telefonszámon érhető el, munkanapokon 8.30-17.00 között. Szívesen felvesszük a megrendelését és segítünk, ha gondja támadt a megrendelés folyamatában.

Vásárolhatok Egészségpénztári Kártyára?

A webáruházunkban történő vásárláskor a termék árát Önnek ki kell fizetnie készpénzben, bankkártyával vagy banki átutalással. Ezután a termék mellé kiküldött számlát be kell küldenie a saját egészségpénztárába, így az áru értékét az egészségpénztár utólag fizeti vissza Önnek.

További részleteket: itt talál.

Önök elfogadnak receptet?

Vényre felírt, NEAK (közismert nevén: Társadalombiztosítás) által támogatott gyógyászati segédeszköz kiszolgálását (törvényi szabályozás miatt) kizárólag személyesen, szaküzleteinkben van mód!

  • 4080 Hajdúnánás, Kossuth u. 16-18.
  • 4220 Hajdúböszörmény, Kálvin tér 7-9.
Hol tart a megrendelésem?

1., A rendelés leadását követően először kap egy automatikus e-mailt: RENDELÉS VISSZAIGAZOLÁS - Megrendelése megérkezett, feldolgozása elkezdődött.

2., Amennyiben elektronikus úton, a Barion rendszerén keresztül (bankkártyával) egyenlíti ki a megrendelése ellenértékét, újabb automatikus e-mailt küld ki a rendszerünk: A megrendelésének státusza megváltozott, jelenlegi állapot: Utalás teljesítve.

3., Amikor összekészítettük a megrendelését és átadtuk a futár szolgálatnak értesítő e-mailt küldünk: A megrendelésének státusza megváltozott, jelenlegi állapot: Elküldve.

4., A kézbesítés napján, vagy csomagponton való átvételi lehetőségről szállító partnereink újabb (SMS) értesítést küldenek.


Összegezve: Ugyan (nagy ritkán, rajtunk kívülálló okok miatt) előfordulhatnak rendszerhibák, de igyekszünk minden tőlünk telhetőt megtenni, hogy rendelésének minden lépésről időben tájékoztassuk!

Leadtam a megrendelésemet, de nem kaptam visszajelzést!

A megrendelés leadását követően minden esetben kiküldésre kerül egy automatikus visszaigazolás. Amennyiben ezt nem kapta meg, valószínűleg rosszul adta meg email címét! A hibásan megadott email cím és (vagy) telefonszám, nagyban megnehezíti, akár lehetetlenné teszi számunkra a megrendelése teljesítését!

A megrendelés leadását követően rosszul megadott adatainak korrigálását munkaidőben a +36302399605 telefonszámon, vagy az info@gyogyaru.hu email címen teheti meg!

Mi van ha közbejön valami és nem tudom átvenni a csomagot?!

Az élet hozhat váratlan eseményt! wink....szokott is!

Ilyen esetekben is állunk rendelkezésre és segítünk csomagját célba juttatni!

Az alábbi lehetőségek közül választhat:

  • Házhoz szállítás esetén Ön tájékoztatást kap a csomag kézbesítésének reggelén. A szöveges üzenet (SMS) tartalmazza a csomag azonosítószámát, a kézbesítés várható idejét egy 3 órás időintervallumban (pl.: 8 – 11 óra között) és a futár közvetlen telefonszámát, akivel egyeztethet a kiszállítással kapcsolatban.
  • Csomagpontra rendelés esetén a GLS vagy Csomagküldő.hu SMS-ben tájékoztatja Önt arról, hogy a csomagja megérkezett a csomagpontra. Az értesítés után 3 munkanapon belül bármikor átvehető a küldemény, figyelembe véve a csomagátvevő helyek nyitva tartási idejét.
  • Igénybe veheti ügyfélszolgálatunk segítségét: Tel: +36302399605, Email: info@gyogyaru.hu
A leadást követően meddig mondhatom le a megrendelésemet?

Amikor összekészítettük a megrendelését és átadtuk a futár szolgálatnak értesítő e-mailt küldünk: A megrendelésének státusza megváltozott, jelenlegi állapot: Elküldve. Ez az a pont, ameddig "következmények" nélkül mondhatja le megrendelését (telefonon, e-mailban). Ezt követően nem áll módunkban "eltekinteni" a felmerült (csomagolási és szállítási) költségek behajtását illetően. Ez vonatkozik az indoklás nélkül átvett csomagok esetén is. Erről bővebben az ÁSZF 7. pontjában olvashat.

Mi történik, ha nem veszem át a csomagot?

Tájékoztatás az át nem vett utánvétes megrendelésekkel kapcsolatban:

Felhívjuk figyelmét, hogy az utánvétes csomagok átvételének megtagadása nem egyenlő a szerződéstől való elállás jogával. A szerződéstől való elállás lehetőségéről az ÁSZF 7. pontjában tájékozódhat. Amennyiben Ön előzetes értesítés és indoklás nélkül, a rendelkezésére álló időn belül, nem veszi át csomagját (GLS, Csomagküldő.hu) szállító partnereinktől, legyen szó házhoz szállítás vagy csomagponton való átvételről, Ön a 45/2014. (II. 26.) Korm. rendelet alapján létrejött, a távollévők közötti szerződést megszegi, ami által webáruházunknak kára keletkezik, melynek megtérítése jogos követelésünk. A felmerülő költségeket (oda-vissza szállítási díj, csomagolási díj, kezelési költség) köteles a Novo Hungary Kft számára 8 napon belül megtéríteni.